Over het merk TENWAYS

The new kid on the block

Wie of wat is Tenways?

Tenways is een eigenzinnig e-bike merk. Met innovatieve, betaalbare, kwalitatief goede elektrische fietsen. Klaar om zich te meten met concurrenten als Veloretti en Cowboy. Een strijd die ze makkelijk kunnen winnen, want naast een bijzonder competitieve prijs hebben de fietsen van Tenways een hoge kwaliteit en fantastische vormgeving.

Boegbeeld: een olympisch kampioen

Dat het Tenways menens is bewijst ook het nieuwe boegbeeld van het merk: niemand minder dan onze eigen Nederlandse Suzanne Schulting. Shorttracker, olympisch kampioen, meervoudig wereld – en EK – titel winnaar.

Meer dan een nieuw fietsmerk

Tenways wil met haar fietsen een lifestyle uitstralen dat voor groen, gezond, leven en bewegen staat. De twee modellen die nu op de markt zijn ondersteunen dit concept: het zijn fraai vormgegeven minimalistische fietsen, met oog voor detail en afwerking. Bekijk de modellen hier.

Tenways blijft innoveren en ontwikkelen

Tenways is volop bezig met het uitbreiden van de modellen. Zo verschijnen er met grote regelmaat nieuwe modellen. Roadrider mocht bijvoorbeeld al een nieuwe Tenways bakfiets testen: de Cargo One. Een fraai ontworpen e-bike met plaats voor 2 kinderen, bijzonder mooi vormgegeven.

En, natuurlijk, zoals het Tenways betaamd, wordt ook dit model verkrijgbaar tegen een bijzonder concurrerende prijs!

ROADRIDER & TENWAYS, kwaliteits e-bikes voor iedereen!

ROADRIDER is de trotse dealer in Alphen aan den Rijn en omstreken. Eigenaar Thijs Goedegebuure: “Het merk kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Er was vanaf het begin een persoonlijke klik met de mensen van Tenways, en al helemaal met de fietsen van Tenways. Een prachtig product met een scherpe prijs. Wij zijn blij dat ROADRIDER nu deel uitmaakt van de enthousiaste Tenways groep!”

roadrider elektrische fiets cgo800 van tenways