Tenways e-bikes: stijlvolle urban bikes

Roadrider is officieel Tenways e-bikes dealer & servicecenter

Logo van Tenways ebikes

Tenways e-bikes: hoge kwaliteit, lage prijs

Tenways maakt de beste e-bikes met een zeer aantrekkelijke prijs. Mooie, trendy fietsen die vooral echt lekker fietsen!

Roadrider is officieel dealer en servicecenter van de Tenways urban e-bikes (wat is een urban e-bike eigenlijk?).

Tenways is ontwikkeld door een wereldwijde groep van fietsliefhebbers die samen streven naar een groenere en duurzame wereld. Met passende e-bikes die voor iedereen toegankelijk zijn. Lees meer over het merk Tenways.

Tenways e-bikes modellen en uitvoeringen

Over het merk TENWAYS

The new kid on the block

Wie of wat is Tenways?

Tenways is een eigenzinnig e-bike merk. Met innovatieve, betaalbare, kwalitatief goede elektrische fietsen. Klaar om zich te meten met concurrenten als Veloretti en Cowboy. Een strijd die ze makkelijk kunnen winnen, want naast een bijzonder competitieve prijs hebben de fietsen van Tenways een hoge kwaliteit en fantastische vormgeving.

Boegbeeld: een olympisch kampioen

Dat het Tenways menens is bewijst ook het nieuwe boegbeeld van het merk: niemand minder dan onze eigen Nederlandse Suzanne Schulting. Shorttracker, olympisch kampioen, meervoudig wereld – en EK – titel winnaar.  

Meer dan een nieuw fietsmerk

Tenways wil met haar fietsen een lifestyle uitstralen dat voor groen, gezond, leven en bewegen staat. De twee modellen die nu op de markt zijn ondersteunen dit concept: het zijn fraai vormgegeven minimalistische fietsen, met oog voor detail en afwerking. Bekijk de modellen hier

Tenways blijft innoveren en ontwikkelen

Tenways is volop bezig met het uitbreiden van de modellen. Zo verschijnen er met grote regelmaat nieuwe modellen. Roadrider mocht bijvoorbeeld al een nieuwe Tenways bakfiets testen: de Cargo One. Een fraai ontworpen e-bike met plaats voor 2 kinderen, bijzonder mooi vormgegeven. 

En, natuurlijk, zoals het Tenways betaamd, wordt ook dit model verkrijgbaar tegen een bijzonder concurrerende prijs!

ROADRIDER & TENWAYS, kwaliteits e-bikes voor iedereen!

ROADRIDER is de trotse dealer in Alphen aan den Rijn en omstreken. Eigenaar Thijs Goedegebuure: “Het merk kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Er was vanaf het begin een persoonlijke klik met de mensen van Tenways, en al helemaal met de fietsen van Tenways. Een prachtig product met een scherpe prijs. Wij zijn blij dat ROADRIDER nu deel uitmaakt van de enthousiaste Tenways groep!”

Veelgestelde vragen

Tenways is een jong e-bike merk met Chinese roots, opgericht in 2021. Ondanks deze jonge leeftijd heeft het merk al een sterke reputatie opgebouwd.

Het begon met een crowdfundingcampagne voor hun eerste e-bike, de CGO600, met de ambitie om “de beste stadsrit ooit” te creëren. De campagne was een groot succes en markeerde de start van Tenways’ missie om kwalitatief hoogwaardige e-bikes tegen een eerlijke prijs aan te bieden, met als doel om meer mensen te laten genieten van een gezond en actief leven.

Vandaag de dag is Tenways een global player met een Europees hoofdkantoor in Amsterdam. Tenways is flink aan het innoveren en breiden hun assortiment voortdurend uit met nieuwe modellen, met als doelgroep stadsforensen en avontuurlijke fietsers.

Om te beginnen zijn er vooral overeenkomsten tussen deze merken: beide merken brengen trendy, stijlvolle elektrische fietsen op de markt.

Het merk Tenways heeft een gezonde focus op duurzaamheid. Ze streven naar productie zonder uitstoot, controleren de afvaluitstoot volgens de hoogste geldende normen en compenseren hun ecologische voetafdruk door non-profitorganisaties te ondersteunen.

De app van de Cowboy heeft iets meer functionaliteit dan die van Tenways. Ook is de bekabeling van de Cowboy e-bike verder weggewerkt in het frame.
Daar staat tegenover dat Tenways toegankelijker is door een aanzienlijk lagere prijs.

Tenways is een e-bike merk met focus op duurzaamheid en stijlvolle designs. Ze gebruiken gerecyclede materialen, produceren emissiearm en compenseren CO2.

Hun e-bikes zijn lang meegaand en onderhoudsvriendelijk, met tijdloze designs die minder snel aan trends onderhevig zijn.

Tenways werkt met lokale dealers ‘zoals Roadrider voor service en onderhoud, plant bomen bij elke verkoop en steunt duurzame initiatieven.

Meer informatie:

 

Net als elke andere elektrische fiets is de Tenways begrensd op maximaal 25 kilometer per uur. Daarmee voldoet Tenways aan de Nederlandse regelgeving.

Op elke Tenways e-bike zit 2 jaar fabrieksgarantie, die geldt vanaf de factuur datum. 

Roadrider is officieel Tenways service center. Dat betekent dat alle reparaties en onderhoud van Tenways e-bikes bij Roadrider in Alphen aan den Rijn uitgevoerd kunnen worden.

Roadrider levert in een straal van 20 kilometer rondom Alphen aan den Rijn de Tenways e-bikes gratis aan huis af. Boven de 20 kilomerter moeten wij bezorgkosten in rekening brengen, neem even contact op om te horen hoeveel dat is op jouw adres.

De eerste e-bike die Tenways op de markt bracht was de cgo600, een prachige, minimalistische e-bike. Door de komst van de verbeterde cgo600 pro bleek deze toch beter aan te sluiten bij de behoeften van de Nederlandse consument. Daarom besloot Tenways de cgo600 uit het assortiment in Nederland te halen.

Het belangrijkste verschil tussen de 2 e-bikes dat de pro een uitneembare, grotere accu heeft, en de spatborden van stevig aluminium zijn. Ook is het stuur van de cgo600 pro hoger wat net iets meer comfort biedt. Tenslotte is ook de koplamp is bijzonder mooi geïntegreerd in het frame.

Jonge man en vrouw fietsen allebei op een TENWAYS e-bike