Tenways e-bikes: stijlvolle urban bikes

Roadrider is officieel Tenways e-bikes dealer & servicecenter

Logo van Tenways ebikes

Tenways e-bikes: hoge kwaliteit, lage prijs

Tenways maakt de beste e-bikes met een zeer aantrekkelijke prijs. Mooie, trendy fietsen die vooral echt lekker fietsen!

Roadrider is officieel dealer en servicecenter van de Tenways urban e-bikes (wat is een urban e-bike eigenlijk?).

Tenways is ontwikkeld door een wereldwijde groep van fietsliefhebbers die samen streven naar een groenere en duurzame wereld. Met passende e-bikes die voor iedereen toegankelijk zijn. Lees meer over het merk Tenways.

Tenways e-bikes modellen en uitvoeringen

Veelgestelde vragen

Roadrider levert in een straal van 20 kilometer rondom Alphen aan den Rijn de Tenways e-bikes gratis aan huis af. Boven de 20 kilomerter moeten wij bezorgkosten in rekening brengen, neem even contact op om te horen hoeveel dat is op jouw adres.

Om te beginnen zijn er vooral overeenkomsten tussen deze merken: beide merken brengen trendy, stijlvolle elektrische fietsen op de markt.

Het merk Tenways heeft een gezonde focus op duurzaamheid. Ze streven naar productie zonder uitstoot, controleren de afvaluitstoot volgens de hoogste geldende normen en compenseren hun ecologische voetafdruk door non-profitorganisaties te ondersteunen.

De app van de Cowboy heeft iets meer functionaliteit dan die van Tenways. Ook is de bekabeling van de Cowboy e-bike verder weggewerkt in het frame.
Daar staat tegenover dat Tenways toegankelijker is door een aanzienlijk lagere prijs.

Op elke Tenways e-bike zit 2 jaar fabrieksgarantie, die geldt vanaf de factuur datum. 

Net als elke andere elektrische fiets is de Tenways begrensd op maximaal 25 kilometer per uur. Daarmee voldoet Tenways aan de Nederlandse regelgeving.

Roadrider is officieel Tenways service center. Dat betekent dat alle reparaties en onderhoud van Tenways e-bikes bij Roadrider in Alphen aan den Rijn uitgevoerd kunnen worden.

De eerste e-bike die Tenways op de markt bracht was de cgo600, een prachige, minimalistische e-bike. Door de komst van de verbeterde cgo600 pro bleek deze toch beter aan te sluiten bij de behoeften van de Nederlandse consument. Daarom besloot Tenways de cgo600 uit het assortiment in Nederland te halen.

Het belangrijkste verschil tussen de 2 e-bikes dat de pro een uitneembare, grotere accu heeft, en de spatborden van stevig aluminium zijn. Ook is het stuur van de cgo600 pro hoger wat net iets meer comfort biedt. Tenslotte is ook de koplamp is bijzonder mooi geïntegreerd in het frame.

Jonge man en vrouw fietsen allebei op een TENWAYS e-bike