Urban e-bike specialist en service center

Roadrider is service center voor e-bikes van Tenways, Brekr, Comate en Cowboy

Service op de eerste plaats

Roadrider is een toegewijd dealer en service-center voor eersteklas ­e-bikes van de merken Tenways, Brekr, Comate e-bikes en Cowboy

Bij Roadrider begrijpen we dat een e-bike meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een investering in mobiliteit en plezier. Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige e-bikes aan te bieden, maar bieden wij ook een ongeëvenaarde service.

Wij beschikken daarbij over de beste opleidingen waardoor wij diepgaande technische kennis hebben van Tenways, Brekr, en Cowboy e-bikes.

Onderhoud is belangrijk

Wij geloven in het belang van preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw e-bike altijd in topconditie is.

Bij reguliere servicebeurten controleren we alle essentiële componenten, van de batterij en motor tot de remmen en verlichting.

Hierdoor verminderen we de kans op onverwachte storingen en verlengen we de levensduur van jouw e-bike.

Bekijk hier welke Roadrider onderhoudsbeurten wij bieden. 

Weer als nieuw maken

Als geautoriseerde dealer gebruiken we bij reparaties uitsluitend originele onderdelen van Tenways, Brekr, Comate en Cowboy.

Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit, maar ook de compatibiliteit met de specifieke e-bike. Zo blijft ook jouw fiets trouw aan het oorspronkelijke ontwerp en de bedoelde prestaties.

Een goed gerepareerde e-bike fiets altijd weer vertrouwd. Zeker als deze gerepareerd is door Roadrider

Klantgerichte service

Bij Roadrider staan klanttevredenheid en transparantie altijd voorop.

We nemen de tijd om met jou te bespreken welke service of reparatie je e-bike nodig heeft en leggen duidelijk uit welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Jouw vertrouwen is onze prioriteit. 

Ben  je toch nog niet tevreden? Dan zien we je graag terug, want wij streven er altijd naar jou weer tevreden te zien fietsen!