Roadrider wordt dealer van Lemmo e-bikes

Persbericht, Alphen aan den Rijn, 8 mei 2024

Roadrider, de fietsenwinkel die bekend staat om zijn stijlvolle urban e-bikes, kondigt met trots een volgende uitbreiding van het assortiment aan. Vanaf mei 2024 is Readrider dealer en servicecenter van het populaire merk Lemmo e-bikes.

“We zijn verheugd om Lemmo e-bikes toe te voegen aan ons assortiment”, zegt Thijs Goedegebuure, oprichter van Roadrider. “Het partnerschap met Lemmo stelt ons in staat om onze klanten een nog breder scala aan keuzes te bieden, terwijl we onze toewijding aan kwaliteit en stijl handhaven. Lemmo is een merk dat perfect past bij onze waarden en ons assortiment. Hun e-bikes zijn stijlvol, innovatief en van hoge kwaliteit, en we weten zeker dat onze klanten ze zullen waarderen.”

Over Lemmo

Lemmo staat voor Light Electric Micro Mobility en is een in Berlijn gevestigde startup die zich richt op micro-mobiliteit. Het merk wil een antwoord bieden op de behoeften van de toekomst van het vervoer in de stad. In 2023 bracht Lemmo hun eerste e-bike op de markt, de Lemmo One.

De Lemmo One is de allereerste fiets die kan transformeren van volledig manueel naar volledig elektrisch. Dit unieke E+Bike concept heeft het voordeel dat het zowel een trapondersteunde e-bike is maar ook een weerstandsvrije traditionele fiets. Daarmee vervalt de noodzaak om zowel een aparte e-bike als een traditionele “m-bike” te bezitten.

Over Roadrider

Roadrider is een vooraanstaande fietsenwinkel midden in de Randstad die gespecialiseerd is in stijlvolle urban e-bikes. Met een unieke selectie van hoogwaardige merken en een toegewijd team streeft Roadrider ernaar om klanten te voorzien van de perfecte rit voor het moderne stadsleven.

Met merken als Tenways, Cowboy, Brekr en Comate in het portfolio is Roadrider inmiddels een gevestigde naam in de markt voor stijlvolle e-bikes. De toevoeging van Lemmo versterkt deze positie en biedt klanten nog meer keuze in hoogwaardige urban e-bikes.

Klanten kunnen nu de nieuwste Lemmo e-bikes ontdekken en aanschaffen via de website van Roadrider.

Meer informatie via info@roadrider.nl