ROADRIDER

De urban e-bike specialist

Over scooters en e-bikes

Wij zijn ROADRIDER, een jonge onderneming in Alphen aan den Rijn. Het is onze missie om de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Bodegraven, Leiden, Waddinxveen, Gouda, Ter Aar, Nieuwkoop, Boskoop en Zwammerdam te voorzien van goede en betaalbare urban elektrische fietsen.

Sinds 2018 actief als ScooterSupplies

scootersupplies werkplaats van RoadriderAlphen aan den Rijn kent ons al sinds 2018 als Scootersupplies, gericht op het repareren en onderhouden van Vespa en Piaggio scooters. Omdat ook wij een focus op duurzaamheid hebben besloten we ons meer te gaan richten op e-bikes en fatbikes. Maar dan wel alleen de merken die bij onze kernwaarden passen: duurzaam, onderscheidend, betrouwbaar en vooral echt lekker rijdend.

Uitsluitend mooie, passende merken

In onze zoektocht naar een passend fietsmerk met dezelfde focus als ROADRIDER maakten wij kennis met Tenways. Tenways is opgericht door een groep enthousiaste fietsliefhebbers. Door middel van een crowdfunding zijn zij een bedrijf gestart dat spectaculair mooie, betaalbare en goede e-bikes maakt. Er zijn nu maar liefst vijf modellen op de markt: zonder uitzondering fraai vormgegeven minimalistische fietsen, met oog voor detail en afwerking. Bekijk de Tenways modellen hier.

ROADRIDER & TENWAYS, kwaliteits e-bikes voor iedereen!

ROADRIDER is vanaf 2022 Tenways dealer in Alphen aan den Rijn en omstreken. Eigenaar Thijs Goedegebuure: “Het merk kwam op mijn pad precies op het juiste moment. Er was vanaf het begin een persoonlijke klik met de mensen van Tenways, en al helemaal met de fietsen van Tenways. Een prachtig product met een scherpe prijs. Wij zijn blij dat wij als ROADRIDER nu deel uitmaken van de enthousiaste Tenways groep!”

Van scooters naar e-bikes

Ook een goed alternatief voor scooterrijders

Sinds begin 2023 is er een helmplicht voor alle scooterrijders. Veel mensen balen daarvan omdat ze juist genieten van het rijden zonder helm. ROADRIDER heeft voor die groep ook een alternatief gevonden: Brekr bikes. Thijs: “Er zijn twee supergave Brekr bikes: de Brekr B4000, een fantastische elektrische brommer, en de Brekr F250, en echt vette fatbike. Stoere bikes met dik frame, brede wielen en een heerlijk 2 persoonszadel. Wij zijn er trots op om nu ook dealer van deze vette bikes te zijn!”

En natuurlijk Cowboy e-bikes!

Sinds 2023 zijn wij ook dealer van Cowboy e-bikes. Qua design passen deze helemaal bij Roadrider, maar ook de techniek is prachtig! Minimalistisch, alle kabels prachtig weggewerkt, en voorzien van interessante en nuttige functies die door middel van een goed gebouwde app te bedienen is. En natuurlijk bezitten deze Cowboy’s ook over de allerbeste trapondersteuning.

Weer een pracht e-bike merk erbij: Comate e-bikes!

In 2023 bracht het ambitieuze jonge merk Comate 2 prachtige e-bikes uit met superieure trapondersteuning. En die passen ook perfect in het e-bike assortiment van Roadrider. Daarom is Roadrider vanaf 2024 ook Comate dealer. De Comate Cruiser en de Comate Elite zijn sierlijke e-bikes, kabels mooi weggewerkt vanaf het stuur en met precies de juiste trapondersteuning van een Mivice hubmotor. Ook Bright was enthousiast over de Comate e-bikes, een mooie bevestiging dat comate e-bikes goed passen bij Roadrider.