Wil jij jouw scooter omkeuren?

Of liever zonder helm blijven rijden? Kijk dan hier!

RDW logo

Van snor naar brom scooter al vanaf €75

ROADRIDER is door de RDW aangewezen als omkeurstation. Wij kunnen in onze professionele werkplaats jouw scooter klaarmaken en direct omkeuren. De kosten van de keuring bedragen bij ons €75. Om de scooter te kunnen keuren moet de scooter opgevoerd worden naar 45 km/h. De kosten hiervan zijn per merk en model verschillend. Voordat de werkzaamheden uitgevoerd worden ontvang je altijd eerst een kostenspecificatie. 

Kostenindicatie aanvragen?

een tenways fiets hangt voor onderhoud in de werkplaats. Op de voorgrond een piaggio scooter voor een reparatie
klassieke vespa scooter naast bank in de roadrider werkplaats

Jouw scooter binnen 1 dag omgekeurd!

‘s Ochtends lever je jouw scooter bij ons af en ‘s middags staat hij omgekeurd weer voor je klaar. Wij werken op afspraak waardoor je jouw scooter zo kort mogelijk kwijt bent.

Wat moet je zelf regelen na de keuring?

Wij maken de scooter technisch in orde en keuren de scooter. Vervolgens geven wij door aan de RDW dat de scooter is goedgekeurd en dat er een brom kenteken kan worden afgegeven. Jij krijgt dan een nieuw kentekenbewijs thuisgestuurd waarmee een nieuwe kentekenplaat kan worden aangevraagd. Heb je geen zin om dit zelf te regelen? Wij kunnen dit ook voor je doen. Kentekenplaten hebben wij meestal de volgende dag in huis, dus dan kan je na 1 werkdag weer de weg op met jouw omgekeurde bromscooter.

achterkant van een fraaie piaggio scooter

Hoe plan ik mijn keuringsafspraak in bij jullie?

Dat werkt heel eenvoudig. Neem contact met ons op via Whatsapp en wij plannen een datum met jou in. Je hoeft je scooter dan alleen aan het begin van de dag bij ons te brengen en aan het eind van de dag weer op te halen, wij regelen de rest!