Met vertrouwen de weg op met een ENRA fietsverzekering

Lekker onbezorgd kunnen fietsen op een mooie e-bike van Roadrider?

Fietsen is heerlijk! Wat is er nou fijner dan onbezorgd te gaan fietsen met je nieuwe e-bike? En dat kan vooral als je weet dat je een goede ENRA fietsverzekering hebt.

Want schade of diefstal is helaas niet altijd te voorkomen. En als dat gebeurd wil je wel graag snel en goed geholpen worden. En dat is precies wat kan met een ENRA fietsverzekering. ENRA zorgt er voor dat je na een schade of diefstal weer snel mobiel bent.

Roadrider levert bij een nieuwe Tenways, Cowboy of Brekr e-bike graag een ENRA fietsverzekering mee. Want daarmee is de fiets gelijk bij wegfietsen verzekerd. En een groot bijkomend voordeel voor de klant is dat diefstal en schade gevallen rechtstreeks door Roadrider bij ENRA worden afgehandeld, waardoor de klant klant maximaal ontzorgd wordt. En dat wil iedereen toch?

Alleen tegen diefstal verzekeren, of toch liever een uitgebreide verzekering?

Bij ENRA kan je kiezen uit verschillende verzekeringen:

  • ENRA Optimaal Diefstal: hier kies je voor als je alleen het risico van diefstal van de fiets of fietsonderdelen wil verzekeren.
  • ENRA Optimaal Casco: als je naast diefstal ook verzekerd wil zijn voor schade, dan is dit de beste fietsverzekering. Bij deze verzekering kan je ook gebruikmaken van een ongevallenverzekering van opzittenden, verhaalsrechtbijstand en van de pechhulp.
  • ENRA verlengde garantie: Elke fiets van Roadrider heeft 2 jaar standaard fabrieksgarantie. Als je wil kan je die garantie verlengen naar 5 jaar. Gaat dan binnen de 5 jaar de motor, de accu of een ander onderdeel van de e-bike kapot? Dan heb je met de ENRA Verlengde Garantie verzekering recht op reparatie of vervanging. Zonder eigen risico.

Goed en snel terugkomen bij pech onderweg?

Met de pechhulp van ENRA wordt je samen met je fiets opgehaald en teruggebracht naar het beginpunt van de fietstocht. Bij de Optimaal Casco verzekering is pechhulp standaard meeverzekerd.

Eigen risico en afschrijving

Bij diefstal geldt geen eigen risico. Bij schade is de eigen risico €35. Afschrijving wordt alleen gehandteerd op de accu van de e-bike.

Normale slijtage valt niet onder de Verlengde Garantie, en ook voor de accu geldt een afschrijving van van 0,75% per maand.

Tweede slot verplicht

Om de kans op diefstal te verkleinen is het gebruik van een tweede slot bij een ENRA fietsverzekering verplicht. Dit geldt voor alle elektrische fietsen. Roadrider levert de meeste e-bikes dan ook met een standaard ringslot en een kettingslot, beide te gebruiken met dezelfde sleutel, lekker makkelijk! (bekijk hier onze tips tegen fietsdiesfstal)

E-bike of elektrische bakfiets duurder dan €3500? Dan is naast het tweede slot ook een geactiveerde gps tracker verplicht. Roadrider werkt daarvoor samen met Tracefy, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in mobility oplossingen.

Een fraaie e-bike van Roadrider. En vanaf de start goed verzekerd door ENRA Zodat er geen gedoe is als het dan toch een keer fout gaat, Roadrider regelt de schadeafhandeling dan rechtstreeks met ENRA.

Roadrider en ENRA fietsverzekering. Een veilig duo.

een man en een vrouw rijden blij op hun mooie tenways e-bike met een ENRA fietsverzekering

Wat wil je nog meer? Wij van Roadrider wensen je veel fijne, veilige kilometers!