Zoek je de mooiste, beste elektrische fiets?

E-bikes van ROADRIDER zijn stijlvol, stoer en fietsen heerlijk!

ROADRIDER e-bikes: stijlvol en prima kwaliteit

ROADRIDER is urban e-bike specialist in het Groene Hart (wat is een urban e-bike eigenlijk?). Ben je van plan een elektrische fiets te kopen? Wij leveren en onderhouden fietsen van diverse merken. Onze urban e-bikes zijn trendy en passen mooi in het hedendaagse stadsleven. En het belangrijkste: Roadrider elektrische fietsen worden geselecteerd op de fraaie vormgeving, maar vooral ook op het fietscomfort!

Roadrider is daarom dealer en officieel service-center van Tenways, een jong, trendy en eigenzinnig merk dat prima in het segment van trendy merken zoals Veloretti en Cowboy past. Eigenwijs, strak en toch betaalbaar, dat is Tenways.

Naast Tenways zijn wij dealer van Cowboy e-bikes. De elektrische fietsen van Cowboy zijn minimalistisch, super strak en van hoge kwaliteit. En passen daarmee perfect bij Roadrider.

Ook zijn wij Brekr dealer. De stoere fatbike en e-scooter van dat mooie Nederlandse merk passen echt precies in ons assortiment. Vooral veel scooterrijders voelen zich aangetrokken door de opvallende e-scooter. 

Voor ROADRIDER blijft de klant voorop staan: wij streven naar 100% tevreden klanten! 

ROADRIDER elektrische fietsen

door ROADRIDER af te leveren aan huis

Wil je meer weten over onze merken?

3 redenen om te kiezen voor ROADRIDER?

1. Expertise en specialisatie:

RoadRider is een gespecialiseerde e-bike specialist met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van elektrische fietsen. 

Wij hebben een diepgaand begrip van de technologie en kenmerken van e-bikes. Daardoor zijn wij in staat om klanten te voorzien van gedegen advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste e-bike. 

Wij blijven goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de e-bike industrie en kunnen daardoor de meest actuele en betrouwbare modellen van de meest stijlvolle elektrische fietsen merken aanbieden.

2. Kwaliteit en assortiment:

RoadRider biedt een specifiek assortiment aan van stijlvolle, hoogwaardige e-bikes van gerenommeerde merken.

Wij streven naar kwaliteit en zorgen ervoor dat we alleen e-bikes van betrouwbare fabrikanten aanbieden die voldoen aan strenge normen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en veiligheid.

Dit geeft onze klanten een ruime keuze aan trendy, stijlvolle e-bikes die voldoen aan hun individuele behoeften en budget.

roadrider e-bikes logo

3. Service en ondersteuning:

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden uitstekende service en ondersteuning, zowel vóór als na de aankoop van een e-bike.

Wij helpen klanten die een e-bike kopen bij het testen en uitproberen van verschillende modellen, geven advies over de juiste framemaat en verstrekken informatie over accessoires en onderhoud.

Daarnaast bieden wij professionele fietsreparaties en onderhoudsdiensten aan, waardoor klanten gemoedsrust hebben en kunnen vertrouwen op de expertise van RoadRider.

Veelgestelde vragen

Roadrider levert in een straal van 20 kilometer rondom Alphen aan den Rijn de e-bikes gratis aan huis af. Boven de 20 kilometer moeten wij helaas bezorgkosten in rekening brengen (neem even contact op om te horen hoeveel dat is op jouw adres).

Roadrider verkoopt merken die passend zijn bij de kernwaarden van Roadrider zelf: duurzaam, onderscheidend, betrouwbaar en vooral: echt lekker rijdend!

De traditionele merken als Sparta, Batavus en Gazelle leveren prima fietsen. Deze worden al op veel plaatsen in het Groene Hart verkocht. Roadrider kan dan ook met deze merken geen toegevoegde waarde bieden.

Ook wil Roadrider bewust het aantal merken beperken. Hierdoor kunnen ons meer specialiseren en een betere ondersteuning bieden in de eigen merken: Tenways, Brekr en Cowboy.

Op elke e-bike van Roadrider zit 2 jaar fabrieksgarantie, die geldt vanaf de factuur datum.