Your new ride?

Op je cowboy e-bike kan je altijd rekenen.
Probeer ze zelf in Alphen aan den Rijn!

het logo van Cowboy ebikes

ROADRIDER e-bikes: stijlvol met de hoogste kwaliteit

ROADRIDER levert trendy, stijlvolle fietsen. En welk merk past daar beter bij dan de urban Cowboy e-bikes (wat betekent urban e-bike)? Prachtig ontworpen fietsen met een uniek design.

De vierde generatie Cowboy e-bikes (‘C4’) zijn top of the bill om 2 redenen: 1. ze zijn prachtig om te zien en 2. ze hebben een geweldige trapondersteuning!

Zelfs de app is perfect uitgedacht: diefstalbescherming, navigatie en crashdetectie. Met Cowboy e-bikes kan je zeker de weg op!

Cowboy e-bike modellen

Alle Cowboy modellen zijn er in 3 uitvoeringen

  • Base: € 2699
    met IntuitivePower, riemaandrijving en Find My Bike/GPS. Alleen in zwarte uitvoering
  • Performance: € 2998
    met de AdaptivePower ondersteuning, riemaandrijving, 15W telefoonoplader op het stuur en snelle batterijlader. De getoonde prijs is voor de kleur zwart. In de 4 andere kleuren leverbaar tegen een meerprijs van €99
  • Perfomance + Connect: € 3197
    Uitgevoerd zoals de Performance Inclusief Cowboy Connect functionaliteiten. De getoonde prijs is voor de kleur zwart. In de 4 andere kleuren leverbaar tegen een meerprijs van €99
de 3 nieuwe kleuren naast de originele zwart en zand kleur

Waarom is de trapondersteuning van Cowboy e-bikes zo geweldig?-

Cowboy e-bikes hebben een fantastische trapondersteuning die perfect past bij de avontuurlijke geest van een cowboy. Deze elektrische fietsen combineren de vrijheid en het gevoel van een klassieke fiets met de krachtige prestaties van een e-bike. Of je nu door de stad rijdt of de ruige natuur trotseert, de trapondersteuning van Cowboy e-bikes zorgt voor een soepele en plezierige rijervaring.

De trapondersteuning van Cowboy e-bikes is ontworpen om je te helpen bij elke pedaalslag. Zodra je begint met trappen, voel je direct de krachtige motor tot leven komen. Of je nu een ontspannen rit maakt of wat extra snelheid nodig hebt, de trapondersteuning past zich moeiteloos aan jouw voorkeuren aan.

Wat de Cowboy e-bikes echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde sensortechnologie. Deze sensoren meten je pedaalkracht en snelheid en passen de trapondersteuning dynamisch aan om je een natuurlijke en vloeiende rijervaring te geven. Hierdoor voelt het alsof je over de weg zweeft, terwijl je toch volledig in controle blijft.

Een ander voordeel van de trapondersteuning van Cowboy e-bikes is de efficiëntie. Het intelligente systeem optimaliseert het energieverbruik, waardoor je langer kunt rijden op één acculading. Met een bereik tot wel 70 kilometer per lading kun je zonder zorgen op avontuur gaan en genieten van de rit.

De 5 kleuren van Cowboy

een mooie zandkleurige cowboy cruiser ebike
zand
een mooie zwarte cowboy cruiser ebike
zwart
een mooie cowboy cruiser ebike in de kleur lavendel
lavendel
een mooie cowboy cruiser ebike in de kleur klei
klei
een mooie cowboy cruiser ebike in de kleur vijg
vijg

Veelgestelde vragen

Roadrider levert in een straal van 20 kilometer rondom Alphen aan den Rijn de e-bikes gratis aan huis af. Boven de 20 kilomerter moeten wij bezorgkosten in rekening brengen, neem even contact op om te horen hoeveel dat is op jouw adres.

Om te beginnen zijn er vooral overeenkomsten tussen deze merken: beide merken brengen trendy, stijlvolle elektrische fietsen op de markt.

Een verschil is echter wel dat het huidige assortiment Cowboy e-bikes zeer minimalistisch is gestyled. Bij Tenways zijn de modellen ook stijlvol, maar wel minder consistent in de vormgeving van de verschillende modellen.

Een belangrijk verschil is de app, deze is bij Cowboy verder doorontwikkeld: behalve navigatie (ook te vinden in de Tenways app) biedt Cowboy diefstalbescherming en zelfs crashdetectie.

 Hoewel de beide merken kwalitatief niet veel voor elkaar onder doen, is de Cowboy net iets beter uitgerust. En dat verklaart ook het belangrijke verschil in prijs: de Cowboy is over de hele linie net iets duurder.

Op elke Cowboy e-bike zit 2 jaar fabrieksgarantie, die geldt vanaf de factuur datum. 

NB: de garantie vervalt bij Cowboy als de e-bike blijkt opgevoerd te zijn.

Net als elke andere elektrische fiets die in Nederland op de openbare weg is toegestaan is de Cowboy standaard begrensd op maximaal 25 kilometer per uur.

De Cowboy’s zijn in 3 en een half uur volledig opgeladen.

Roadrider is behalve Cowboy dealer ook Cowboy service center. Wij kunnen daarom jouw Cowboy prima onderhouden en repareren als dat nodig mocht zijn.

BVekijk dan ook de FAQ van Cowboy zelf