2 Machtige Brekr bikes

Dit mooie Nederlandse merk gaat ‘oerend hard’

Stijlvolle e-bikes van het stoere merk Brekr

Het Nederlandse merk Brekr bouwt in de achterhoek supermooie e-bikes: een prachtige elektrische brommer (of scooter) en een hele stoere fatbike.

Met grotere wielen dan de meeste andere fatbikes zijn dit absoluut prachtige e-bikes. Het design is futuristisch en heeft tegelijkertijd iets vertrouwds. 

Ook heeft Brekr goed nagedacht over het dagelijkse gebruik. handige innovaties maken het leven makkelijker en het rijden nog leuker!

Brekr modellen en uitvoeringen

Wat maakt het merk Brekr zo bijzonder?

In een tijdperk waarin duurzaamheid en mobiliteit steeds belangrijker worden is het merk Brekr echt opvallend. Het unieke Brekr profiteert als Nederlandse fabrikant optimaal van het fietstechnisch vakmanschap dat Nederland rijk is. 

Dit komt goed tot uiting in de kwaliteit van hun producten. Dat en het bijzondere design draagt stevig bij aan hun unieke identiteit binnen de markt voor elektrische fatbikes. Brekr is niet zomaar een merk van tweewielers; het is vooral een symbool van vernieuwing en stijl.

Het eerste product van Brekr was de model B, nu B4000 genoemd. Deze elektrische brommer gooide gelijk hoge ogen en ontving de Red Dot design award voor het unieke design. Inmiddels is datzelfde design ook doorgevoerd in de heerlijk fietsende fatbike, de F250.

Meer lezen op de website van Brekr

Elk detail van een Brekr e-bike is doordacht en geperfectioneerd, van het gestroomlijnde frame tot de geavanceerde elektrische aandrijflijn.

Maar Brekr’s invloed gaat verder dan alleen esthetiek. Met een focus op duurzaamheid en emissievrije mobiliteit draagt elke rit op een Brekr-bromfiets bij aan een schonere, gezondere leefomgeving. Zoals ze zelf zeggen:

“We use bravery, insights,  reativity and boldness to challenge the status quo in urban electric mobility”

(natuurlijk in het Engels omdat dat toch beter klinkt😊)

Veelgestelde vragen

Roadrider levert de fatbikes rijklaar gratis aan huis af.

Op elke Brekr e-bike zit 2 jaar fabrieksgarantie, die geldt vanaf de factuur datum.

Net als elke andere elektrische fiets die in Nederland op de openbare weg is toegestaan is de Brekr F250 begrensd op maximaal 25 kilometer per uur.

Brekr B4000 is een brommer en heeft dus een maximum snelheid van 45km per uur.

Een 2 kWh accu van een Brekr B4000 is in 5 uur volledig opgeladen. 

Roadrider is behalve Brekr dealer ook Brekr service center. Wij kunnen daarom jouw Brekr prima onderhouden en repareren als dat nodig mocht zijn.

Met een standaard 2 kWh batterij van de Brekr B4000 kom je tussen de 45 en 70 kilometer ver.

In de B4000 kan je 2 accu’s kwijt. Daarmee kom je op de dubbele afstand en haal je dus tot wel 140 kilometer!

De Brekr B4000 is de elektrische brommer van Brekr. Deze naam heeft de brommer pas sinds oktober 2023, daarvoor was de brommer bekend onder de naam Brekr model B. 

Ook de elektrische fatbike van Brekr kreeg op hetzelfde moment een nieuwe naam: de model F is nu de F250.